Rázové vlny: Revolučná liečba na našej klinike v Trnave

Vítame vás na našom blogu, kde vám radi predstavíme jednu z najmodernejších a najefektívnejších metód liečby, ktorú ponúkame na našej klinike v Trnave – terapiu rázovými vlnami. Táto inovatívna liečba je určená na riešenie širokého spektra zdravotných problémov a prináša úžasné výsledky pre našich pacientov.

Čo sú rázové vlny

Rázové vlny sú vysokoenergetické akustické vlny, ktoré prenikajú hlboko do tkaniva a stimulujú procesy hojenia a regenerácie. Táto terapia sa využíva najmä na liečbu chronických bolestí a zápalov šliach, svalov a kĺbov. Výhodou rázových vĺn je, že liečba je neinvazívna a bez potreby chirurgického zákroku, čo znamená rýchlejšiu rekonvalescenciu a minimálne riziko komplikácií.

Prečo práve rázové vlny na našej klinike v Trnave?

Na našej klinike v Trnave kladieme veľký dôraz na poskytovanie najkvalitnejšej zdravotnej starostlivosti a neustále sledujeme najnovšie trendy a technológie v medicíne. Terapia rázovými vlnami je jednou z tých metód, ktorá nám umožňuje ponúknuť pacientom efektívne riešenie ich zdravotných problémov.

Ako terapia prebieha?

Liečba rázovými vlnami je jednoduchá a pohodlná. Pacient leží v pohodlnej polohe a na postihnuté miesto sa aplikuje gél, ktorý zabezpečuje lepší prenos rázových vĺn a kontaktu. Následne sa pomocou špeciálneho prístroja generujú rázové vlny, ktoré prenikajú do tkaniva a začínajú proces liečenia. Každé sedenie trvá približne 15-20 minút a väčšina pacientov pociťuje úľavu už po prvej terapii.

Aké problémy riešime rázovými vlnami v Trnave?

Na našej klinike v Trnave využívame rázové vlny na liečbu širokého spektra problémov, vrátane:

  • Plantárnej fasciitídy: Bolesti päty spôsobené zápalom plantárnej šľachy.
  • Tendinitídy: Zápaly šliach, napríklad v oblasti ramena, lakťa alebo kolena.
  • Bolesti svalov a kĺbov: Chronické bolesti spôsobené preťažením alebo zranením.
  • Kalcifikácie: Kalcifikované usadeniny v šľachách a mäkkých tkanivách.
  • Mnoho iného: napr. hojenie po operáciách či zlomeninách.

Výhody terapie rázovými vlnami

  1. Rýchla úľava od bolesti: Väčšina pacientov pociťuje zlepšenie už po prvých sedeniach.
  2. Neinvazívna liečba: Bez potreby chirurgického zákroku a s minimálnymi rizikami.
  3. Krátky čas liečby: Každé sedenie trvá len niekoľko minút.
  4. Žiadna rekonvalescencia: Po terapii nie je potrebný dlhý čas na zotavenie.

Prečo si vybrať našu kliniku v Trnave?

Naša klinika v Trnave sa pýši tímom skúsených a kvalifikovaných odborníkov, ktorí sú pripravení poskytnúť vám najlepšiu možnú starostlivosť. Okrem terapie rázovými vlnami ponúkame aj množstvo ďalších moderných a efektívnych liečebných metód, ktoré vám pomôžu zlepšiť kvalitu života a zbaviť sa bolesti.

Ak máte záujem o terapiu rázovými vlnami alebo potrebujete konzultáciu, neváhajte nás kontaktovať. Naša klinika v Trnave je tu pre vás a sme pripravení vám pomôcť na ceste k zdraviu a pohode.

Záver

Terapia rázovými vlnami je moderná a efektívna metóda liečby, ktorá prináša úľavu od bolesti a zlepšuje kvalitu života. Na našej klinike v Trnave sme hrdí na to, že môžeme ponúknuť túto inovatívnu liečbu našim pacientom a pomôcť im tak na ceste k zdraviu. Navštívte nás v Trnave a presvedčte sa o výhodách rázových vĺn na vlastnej koži.

Zdieľať

sk_SK

Vyberte si zariadenie

Zdravotnícke
zariadenie

Poliklinika Trnava

Regeneračno-masážne zariadenie

Odbojárska 33, Trnava